Het was ooit onze droom om een oud huis op te knappen en te bewaren voor de toekomst, deze droom hebben wij in het Friese Foudgum gerealiseerd. Dat dit de nodige inspanning heeft gekost spreekt voor zich. Het was een bouwval, maar het had “iets bijzonders” vonden wij, zo sereen lag de tuin erbij, de waterput (herinnering aan beppe), het liet ons niet meer los, wij zijn er voor gegaan.

Het heeft ons hele leven veranderd, onze gasten waren voortaan onze vakantie. Je levert iets in maar je krijgt er zoveel voor terug, al die lieve mensen die wij hebben ontmoet de laatste 10  jaar, ieder met zijn eigen verhaal. Wij vinden het fijn u te laten genieten!

Ik kom uit de interieurwereld en richt momenteel panden in met mooie zijdebloem objecten e.d. , ik kon mij dan ook helemaal uitleven in ons oude huis, kleuren van Farrow & Ball werden gebruikt die prachtig aansluiten bij de oude elementen, dit alles gecombineerd met brocante en nieuwe dingen maar altijd met de gedachte , “het moet  bij het huis passen”.

Sfeer maken in panden met mooie objecten, zijdebloem creaties/ planten is mijn dagelijks werk. U mag altijd even een kijkje nemen in mijn atelier in de terptuin, u kunt hier ook stukken kopen of even inspiratie opdoen.

Hartelijk welkom
Yfke & Henk