Onze Studio Fleur

Het voormalig bloemenatelier van Yfke Blom is omgetoverd tot een fantastisch verblijf, hier zijn vele creaties tot stand gekomen. ( het bloemenatelier is verhuisd naar het naastgelegen gedeelte)

Verscholen tussen groen , bloemen en tjirpende vogels ligt lieflijk verscholen  “ Poezie tusken de Blommen” afgekort “ Studio Fleur”. Op een eeuwenoude terp tegenover de oude Piet Paaltjenspastorie uit 1723 en de oude Mariakerk achter in de tuin. Morgens uitgerust wakker worden op een nieuw Auping Auronde bed  met het geluid van tsjirpende vogels en uitzicht op de schapen, bloemen en het vele groen is pas echt genieten. De luxe trendy  badkamer met supergroot bad en regendouche is heerlijk om de dag te beginnen. Er is een eigen kookgelegenheid aanwezig , zitje met schapenleren stoeltjes en een grote eethoek. Je kan het ook nog aanvullen met morgens een mand met uitgebreid ontbijt te laten bezorgen met veel biologische producten, verse jus, jam , zelfgemaakt brood en dergelijke, er zijn 2 zitjes buiten.

Wat wil je nog meer.. Oh ja , avonds van de ondergaande zon genieten op je eigen terras achter de studio met uitzicht op de weilanden en schapen. Genieten in mooi Noardeast Fryslan is begonnen!

Kamer overzicht

Bed: Auping Auronde 180/200 Mini Koelkast Badjassen (toeslag)
Gelegen in de tuin Gratis WiFi Fraai ligbad
Badhanddoeken Royale badkamer Regendouche
Wastafel Hand- en theedoeken Gratis koffie/thee

Uitgebreid ontbijt wordt in mand gebracht € 12,50 p.p. ( met veel biologische producten , verse jus, jam en zelfgebakken brood).