In ons gastenboek in de pastorie  kunnen gasten hun verhaal kwijt , voor ons is dat altijd een kroontje op ons werk als we deze prachtige verhalen  lezen. Ook kunnen gasten een review geven op enkele websites waar wij  bij aangesloten zijn.

Reviewscores

SpecialHotels.nl (9,6)
BedandBreakfast.nl (9,2)

Wat een heerlijk onderkomen , wat een fantastische rust en stilte! Dat is genieten aangezien ons “normale “leven niet zo stil is. Heerlijk, heerlijk , heerlijk. Bedankt voor de gastvrijheid en het fantastische ontbijt.   De stilte is niet te koop maar o zo mooi…

Drie zussen uit Groningen, Hattem en Emmen zijn haast niet te remmen, ze houden van cultuur en natuur en toen, In het Dagblad van het Noorden stond met veel woorden beschreven , waar Piet Paaltjens had gewoond. Nu Bed en Breakfast werd getoond , Het leek ons heerlijk en zeer begeerlijk daar een paar dagen te verblijven. En wat genoten de drie “wijven”!  Bedankt!

Lieve hartelijke Yfke en Henk, wat een hartelijk welkom kregen we bij aankomst! wat een gave hebben jullie om iemand zich binnen korte tijd volledig om z’n gemak / thuis te laten voelen. Twee warme oprechte personen met een prachtig huis op een idyllische plek en wat een overheerlijk ontbijt , we hebben van jullie B & B genoten, bedankt voor alles en Gods zegen over jullie leven.

Een prinses in de pastorie , zo voelde ik mij dankzij jullie topverzorging/gastvrijheid en prachtige huis. Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen, het was boven alle verwachtingen. De aardbeien bij het ontbijt, heerlijke scones en gezellige kamer. Uitgerust vertrekken we weer naar Utrecht.

Het is hier bij jullie “een hemel op aarde” hartelijk dank voor het warme onthaal , jullie enorme gastvrijheid , de gastronomische ontbijten , jullie prachtige huis is zeer smaakvol ingericht en alles straalt persoonlijkheid en karakter uit. echt top! wij hebben ervan genoten.

Wat moet ik nog zeggen , alle lofuitingen heb ik gelezen. Alles is waar , jullie zijn hartelijk , het huis is wonderschoon, de bedden zalig . Je voelt dat het allemaal met liefde wordt gedaan. Niets dan complimenten. Bedankt voor alles , we gaan nu genieten van het 4-sterren ontbijt.