Yfke en Henk

Yfke-3     20160830_151030  20160830_150621

 

Het was ooit onze droom om een oud huis op te knappen en te bewaren voor de toekomst  , deze droom hebben wij in Foudgum gerealiseerd. Dat dit de nodige inspanning heeft gekost spreekt voor zich . Het was een bouwval , maar het had “iets bijzonders” vonden wij, zo sereen lag de tuin erbij , de waterput ( herinnering aan beppe ) , het liet ons niet meer los, wij zijn er voor gegaan. Het heeft ons hele leven veranderd , onze gasten waren voortaan onze vakantie. Je levert iets in maar je krijgt er zoveel voor terug , al die lieve mensen die wij hebben ontmoet de laatste 10  jaar , ieder met zijn eigen verhaal. Wij vinden het fijn u te laten genieten !

Ik kom uit de interieurwereld en richt momenteel panden in met mooie zijdebloem objecten e.d. , ik kon mij dan ook helemaal uitleven in ons oude huis, kleuren van Farrow & Ball werden gebruikt die prachtig aansluiten bij de oude elementen, dit alles gecombineerd met brocante en nieuwe dingen maar altijd met de gedachte , “het moet  bij het huis passen”.

Sfeer maken in panden met mooie objecten, zijdebloem creaties/ planten is mijn dagelijks werk. U mag altijd even een kijkje nemen in mijn atelier in de terptuin, u kunt hier ook stukken kopen of even inspiratie opdoen.

Hartelijk welkom

Yfke & Henk

Voor meer info hierover zie www.yfkeblom.nl

Yfke Blom Kaart